Uslovi korištenja

Opšti uslovi korištenja Internet strane www.transport.mitrasevic.com

Ovaj internet stranic namijenjena je za lično korištenje posjetilaca. Za pristup ovim internet stranama i njihovom korištenju važe  ovi opšti uslovi koji su detaljno opisani u nastavku. Prijavom i pristupom  na našu  internet stranicu  posjetilac bezuslovno i u cijelosti prihvata sve odredbe koje sadrže ovi opštii uslovi. 

Internet stranicu objavljuje Mitrašević Transport & Logistika d.o.o  sa sjedištem u Brčkom na adresi Bescarinska zona bb, 76100 Brčko.

Pravo na intelektualno vlasništvo

Brojni elementi na ovim internetskim stranicama zaštićeni su zakonom o autorskim pravima a to se može odnositi na fotografije, članke itd te je kopiranje, reprodukcija i distribucija u komercijalne svrhe zabranjena.

Sadržaj internet stranice

Sadržaj na internet stranici je informativnog karaktera i zasnovan je  na važećim činjenicama u trenutku objavljivanja. Mitrašević Transport & Logistika d.o.o. zadržava pravo izmijene i ažuriranja uslova ili sadžaja predstavljenih na ovim internet stranicama bez prethodnog upozorenja.

Hiperlinkovi

Prije postavljanja hiperlinkova na internet stranu www.transport.mitrasevic.com  potrebno je dobiti našu ptrethodnu pismenu saglasnost. Mitrašević Transport & Logistika d.o.o ni u kom slučaju ne odgovara za sadržaj, proizvode ili usluge koje nude.

Pravo koje se primjenjuje i nadležni sud

Na eventualne sporove iz naslova korištenja internet stranice primjenjuju se zakoni BiH. Za rješavanje eventualnih sporova nadležan je sud u Brčkom.
Korištenjem internet stranice korisnik potvrđuje da je prihvatio ovdje opisane uslove i da se s njima slaže.

Ograničenje odgovornosti

Internet stranicu Mitrašević Transport & Logistika d.o.o koristite isključivo i u potpunosti na vlastitu odgovornost te zbog toga  ne odgovaramo za direktnu ili indirektnu štetu kao što je materijalna šteta, gubitak podataka ili programske opreme i financijska šteta koje bi mogle nastati zbog korištenja ove internet stranice.

Kolačići (cookies)

Ova internet stranica sadrži sistem kolačića. Zato obavještavamo korisnike da se za vrijeme posjete ovim internet stranicama na njegov kompjuter mogu automatski sačuvati kolačići. U vaš kompjuter ili drugi uređaj pošaljemo jedan ili više kolačića da na jedinstven način prepoznamo vaš internetski pretraživač.

Kolačići bilježe Vaš način korištenja internet stranice: trajanje posjete na internet stranici, odlazak s internet stranica, posjećenost stranice. Zahvaljujući tim podacima možemo zaključiti koji su elementi najvažniji i tako poboljšati internet stranicu.  Dakle, te kolačiće koristimo s ciljem poboljšanja kvalitete naših usluga. Ti kolačići ni u kom slučaju ne sadrže lične informacije.  Korisnik može onemogućiti slanje kolačića tako da promijeni postavke svog internet pretraživača.

Go to top